De mensen achter E-verwarming.nl

Over E-verwarming.nl
www.e-verwarming.nl is een webshop met elektrische verwarming, veelal radiatoren. Alhoewel onze webshop-naam gericht is op elektrische verwarming, zijn er ook andere producten te vinden. Deze producten zijn natuurlijk aan te schaffen door consumenten, installateurs, speciaalzaken of andere geïnteresseerden.

Onze activiteiten
www.e-verwarming.nl is een initiatief van www.sanispecials.nl. Een webshop te 's-Hertogenbosch die al meer dan tien jaar bestaat. Het is gestart als kleine webshop, maar heeft inmiddels enkele tientallen eigen websites in beheer, gericht op het delen van productinformatie, installatie gerelateerde producten voor zowel consumenten als de (klein-) zakelijke markt. Zie voor meer info de website www.sanispecials.nl.

Onze mensen
Hoezeer wij van www.e-verwarming.nl er ook van overtuigd zijn dat onze productinformatie duidelijk is, het blijft soms een lastige keuze om de juiste verwarming te selecteren. Daarom stellen wij dan ook graag onze mensen aan je voor. Deze specialisten kunnen je helpen bij het selecteren van het juiste toestel voor jouw situatie. Onze mensen staan je ook graag te woord als het gaat om bijvoorbeeld een prijsaanvraag voor een groot project of je eigen situatie.
Wij zijn te bereiken op de volgende telefoonnummers: 073 - 612 18 55 of 06 - 57 57 57 26. 

Bronnen en adviezen
Wij hebben tien jaar lang met veel plezier verschillende webwinkels opgezet en doen dit nog steeds naast onze activiteiten als sanitair specialisten. Dit is natuurlijk ook het geval voor onze website www.e-verwarming.nl. Zo blijven wij op de hoogte van de ontwikkelingen in deze markt en kunnen we veelal uit eigen ervaringen tips en adviezen geven. Doordat wij veel gebruik maken van eigen ervaringen kan het natuurlijk wel zo zijn dat we hierin keuzes maken, bronnen gebruiken of meningen hebben die kunnen leiden tot een aankoop.

Wij schrijven onze productinformatie veelal zelf. Dat wil echter niet zeggen dat onze teksten zomaar kunnen worden gebruikt door derden. We staan altijd open voor een gesprek en overwegen altijd positieve aanvragen, maar (her)gebruik van onze teksten of beelden is zonder onze schriftelijke toestemming niet toegestaan. Daarvoor zit er net te veel werk in het uitzoeken, vinden, ontdekken en beschikbaar maken van deze verwarmings producten.

Locatie kantoor
Ons kantoor is gevestigd in Den Bosch aan de Goudenheuvel 13. Tevens bestaat de mogelijkheid om (op afspraak) onze producten af te halen. Ook een persoonlijk adviesgesprek op deze locatie behoort tot de mogelijkheden.