Over E-verwarming.nl

www.e-verwarming.nl is een webshop met elektrische verwarming. Alhoewel onze webshop-naam gericht is op elektrische verwarming, zijn er ook andere producten te vinden. Deze producten zijn natuurlijk aan te schaffen door consumenten, installateurs, speciaalzaken of andere geïnteresseerden.

Onze activiteiten

www.e-verwarming.nl is een initiatief van Van Engelen Advies & Development. Van Engelen Advies & Development heeft diverse webshops onder haar hoede zoals Sanispecials.nl (sinds 2010), Boilermarkt (2015), Keukenspeciaal.nl (2019) maar maakt ook voor externe opdrachtgevers webshops.

Onze mensen

Hoezeer wij van www.e-verwarming.nl er ook van overtuigd zijn dat onze productinformatie duidelijk is, het blijft soms een lastige keuze om de juiste elektrische verwarming te selecteren. Daarom stellen wij dan ook graag onze mensen aan je voor. Deze specialisten kunnen je helpen bij het selecteren van het juiste toestel voor jouw situatie. Onze mensen, Hans en Jan, staan je ook graag te woord als het gaat om bijvoorbeeld een prijsaanvraag voor een groot project of je eigen situatie.
Wij zijn te bereiken op de volgende telefoonnummers: 073 - 612 18 55 of 06 - 57 57 57 26. 

Locatie kantoor

Ons kantoor is gevestigd in Den Bosch aan de Goudenheuvel 13. Tevens bestaat de mogelijkheid om (op afspraak) onze producten af te halen nadat zij binnengekomen zijn. Ook een persoonlijk adviesgesprek op deze locatie behoort tot de mogelijkheden.