Elektrische handdoek/décor radiatoren

Ben je op zoek naar een verwarmingselement in de badkamer voor je handdoeken? Dan ben je hier op de juiste plek. Met deze radiatoren geniet je van een warme handdoek als je onder de douche vandaan komt of bijvoorbeeld uit bad stapt. Ook kun je kiezen voor een decoradiator om je badkamer een stijlvolle uitstraling te geven terwijl je geniet van een aangename temperatuur. Bekijk hier ons uitgebreide aanbod producten!

 • Vermogen: 1000 W
 • Hoogte: 1830 mm
 • Breedte: 550 mm
 • Diepte: 117 mm
€ 639,00
Levertijd 2-3 werkdagen
 • Vermogen: 500 W
 • Hoogte: 1090 mm
 • Breedte: 500 mm
 • Diepte: 117 mm
€ 489,00
Levertijd 2-3 werkdagen
 • Vermogen: 750 W
 • Hoogte: 1590 mm
 • Breedte: 500 mm
 • Diepte: 117 mm
€ 575,00
Levertijd 2-3 werkdagen

Elektrische radiatoren voor handdoeken kopen

Elektrische radiatoren worden telkens populairder. In veel nieuwbouwwoningen kiezen mensen dan ook vaak direct voor dit type verwarmingselement. Bijvoorbeeld voor de badkamer. Wat zijn de voordelen van dit soort radiatoren ten opzichte van een traditionele radiator, en heb je nog hulp nodig bij het uitkiezen van een radiator? Dan helpen wij je graag. Onze experts staan altijd voor je klaar om jou te helpen bij het maken van de juiste keuze.

Waarom kiezen voor een elektrische radiator in de badkamer

Ben je op zoek naar een elektrische radiator en wil je de badkamer verwarmen met optimaal comfort? Dan zijn elektrische radiatoren voor de badkamer een perfecte oplossing. Er zijn diverse redenen te bedenken waarom je kiest voor een elektrische handdoekradiator voor de badkamer.

Een duurzame optie

Het kan bijvoorbeeld zijn dat er geen optie is om de badkamer op de centrale verwarming aan te sluiten. Of je hebt bijvoorbeeld zonnepanelen en je wilt de badkamer op een duurzame manier verwarmen. Duurzaamheid staat tegenwoordig bij veel huishoudens centraal. Met deze toepassing is het overigens ook ideaal om de ruimte snel voor beperkte tijd warm en comfortabel te maken. Verwarmen met elektriciteit is energiezuinig en dus op den duur ook een stuk gunstiger voor de energierekening.

Wat is een elektrische handdoekradiator?

Een elektrische radiator voor handdoeken is een stijlvolle en energiezuinige manier om de badkamer te verarmen en ook om de handdoeken warm en droog te houden. Je kunt dit verwarmingselement krijgen in diverse soorten en maten, stijlen en vormen, zodat je er altijd makkelijk een kunt vinden die precies bij je badkamer past. Elektrische handdoekradiatoren hebben vaak ook geïntegreerde thermostaten die kunnen worden gebruikt om de temperatuur van de badkamer te regelen om voor een zo optimaal mogelijke ervaring te zorgen.

Elektrische design radiator

Elektrische radiatoren heb je in verschillende modellen. Elektrisch verwarmen is dus enorm efficiënt en kan je echt helpen om de energierekening een stukje te verlagen. Ze zijn ontworpen om snel warmte te creëren zodat een ruimte een stuk sneller de perfecte temperatuur zal bereiken. Daarnaast is een elektrische kachel energiezuiniger dan bijvoorbeeld verwarming met een CV ketel. Dat betekent dat je, zoals net ook benoemd, je met de elektrische variant niet zonder hoeft te maken over de energierekening.

Verschillende designs

De verschillende ontwerpen die we bieden bij E-verwarming hebben een lange levensduur en je spreekt echt over ''quality heating''. Ze zijn veilig en gebruiksvriendelijk. Alle radiatoren die wij verkopen zijn ontworpen met de nadruk op veiligheid en daarnaast zijn onze radiatoren voorzien van extra functies met het oog op veiligheid zoals automatisch uitschakelen. Ook zijn er functies met het oog op comfort zoals temperatuur- en warmteregeling voor een aangename temperatuur binnen korte tijd, dit maakt het principe van elektrische verwarming nog efficiënter!

Afhankelijk van je behoeften en voorkeuren kun je dus ook uit diverse modellen verwarmingselement kiezen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen uit een traditionele elektrische radiator, een elektrische radiator met vlakke voorzijden, een handdoekradiator, de mogelijkheden zijn ongekend breed.

Meer dan alleen praktisch

Tot slot is een elektrische radiator kopen een goed idee omdat ze simpelweg een stuk stijlvoller zijn dan gewone radiatoren. Ze komen in een breed scala aan kleuren, diverse afwerkingen en ze kunnen worden gebruikt in iedere badkamer.

Een elektrische radiator met een mooi design warmt niet alleen de badkamer op, het geeft de badkamer ook nog eens een fantastische uitstraling. De meesten kiezen voor mat zwart of wit, maar er zijn nog veel meer kleuropties. Door de kachel te vervangen kun je het uiterlijk van de badkamer in een klap bewerken of aanpassen zonder grote verbouwing. Je voegt enkel één element toe waarmee je de badkamer in één klap een prachtige boost geeft.

Voordelen van elektrische verwarming in de badkamer

Wat zijn de voordelen van elektrische verwarming in de badkamer ten opzichte van bijvoorbeeld de traditionele horizontale radiatoren?

Effectief, modern en stijlvol

Elektrische radiatoren bieden niet alleen een efficiëntere en kosteneffectieve manier om de badkamer op te warmen. Daarnaast ziet de badkamer er ook nog eens een stuk moderner en stijlvoller uit.

Een stuk stiller

Een ander voordeel is dat elektrische radiatoren over het algemeen een stuk stiller zijn dan traditionele radiatoren. Dat komt omdat er geen pomp of ventilator nodig is om de lucht te laten circuleren in de ruimte. Ook zorgen ze niet voor dezelfde trillingen. Dat betekent dat elektrische verwarming producten ook een stuk fijner zijn voor mensen die gevoelig zijn voor geluid.

Eenvoudige montage

Daarnaast is de montage van een elektrische radiator een stuk eenvoudiger dan die van een traditionele radiator. Er is geen loodgieterswerk voor nodig en ze kunnen in een paar uur worden geïnstalleerd. Vaak heb je alleen een stopcontact nodig en wat gereedschap, en dan kun je aan de slag met het monteren van elektrische radiatoren.

Waarom zijn elektrische radiatoren beter dan centrale verwarming?

Waarom ga je voor elektrisch verwarmen van de badkamer in plaats van centrale verwarming? Tegenwoordig kiezen veel mensen voor vloerverwarming, maar niet iedere badkamer is daar geschikt voor en ook niet iedereen kan het betalen. Dan ga je op zoek naar een ander product, een ander verwarmingselement om de ruimte toch comfortabel, effectief en energiezuinig te kunnen verwarmen. Dan kies je voor elektrische verwarming.

De aansluiting is simpel, de ruimte kan snel en effectief verwarmd en warm gehouden worden. En als je kiest voor een handdoekradiator, dan kun je vanzelfsprekend je handdoek laten drogen of warm houden. Daarnaast kost een elektrische radiator je ook geen vermogen, het is een relatief kleine investering als je kijkt naar andere opties om het huis te verduurzamen. En eenmaal aangesloten, heb je er jarenlang plezier van!